Einde van het Seizoen bij Judoclub Wachtebeke

ByJudoclub Wachtebeke

Einde van het Seizoen bij Judoclub Wachtebeke

Beste judoka’s en ouders,

Het einde van het judoseizoen 2023-2024 is aangebroken en wat een fantastisch jaar hebben we samen beleefd! Dit seizoen stond in het teken van groei, zowel op persoonlijk als op technisch vlak. We zijn enorm trots op de inzet en het doorzettingsvermogen van al onze leden.

Graadsverhogingen

Een van de hoogtepunten van dit seizoen was zonder twijfel de graadsverhoging aan het einde van het jaar. Na maanden van hard trainen en het verfijnen van technieken, hebben vele leden hun volgende gordel verdiend. Deze prestatie is een bewijs van hun toewijding en discipline. Gefeliciteerd aan iedereen die een nieuwe gordel heeft behaald! Jullie hebben laten zien wat doorzettingsvermogen en hard werk kunnen bereiken.

Bedankt!

Wij willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze trainers en vrijwilligers te bedanken. Zonder jullie inzet en passie zouden we niet in staat zijn om onze leden zo goed te begeleiden en te ondersteunen.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar de ouders die hun kinderen naar alle trainingen brengen en de clubactiviteiten ondersteunen. Jullie betrokkenheid is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van onze judoka’s en we zijn dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze judoclub.

Vooruitblik

Hoewel dit seizoen ten einde loopt, kijken we al uit naar het volgende seizoen. We hebben veel spannende plannen en nieuwe trainingen in petto om onze judoka’s te helpen groeien en zich verder te ontwikkelen.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de start van het nieuwe seizoen en andere belangrijke mededelingen.

Nogmaals gefeliciteerd aan iedereen met de behaalde resultaten en we wensen jullie een geweldige zomervakantie toe!

Met sportieve groet,

Het Team van Judoclub Wachtebeke


Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via judoclubwachtebeke@gmail.com. Tot volgend seizoen!

About the author

Judoclub Wachtebeke administrator

    Leave a Reply